tisdag 25 augusti 2009
Basilikabakad lax
Basilikabakad lax
4 pers
600 g laxfile
1 msk smör
2 tomater
2 dl creme fraiche
1 kruka basilika
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Skålla och skala tomaterna och tärna dem. Blanda dem med hårdvispad creme fraiche och klipp ner basilika blanda väl. Smaksätt med salt och svartpeppar. Häll blandningen över laxen och sätt in formen mitt i ugnen 15-20 min. Garnera med basilikablad och servera med pressad potatis.
Fetaost röra
3 msk finhackad timjan
4 msk matlagningsyoghurt
200 g riven eller hackad fetaost
1 pressad vitlöksklyfta
svartpeppar
Rör ihop alla ingredienser och smaka av med svartpeppar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar