En eldig början leder oss in det starka och beska. Sedan avslutar vi med en blandning av sötma och syrlighet.
Förrätt
Coctel de cameron
4-6 portioner
Tillagningstid: max 20 min
Svårighetsgrad: medel
1 kg räkor (med skal)några kvistar färsk korianderTILL SÅSEN:2 schalottenlökar
1 tomat
1 msk finhackad färsk koriander
juicen från 2 limefrukter
2 dl ketchup
4 msk apelsinläsk (kan uteslutas)
2 msk worcestersås
4 tsk tabasco
½ tsk salt
½ tsk nymalen svartpeppar
Gör så här:
Skala och hacka löken fint. Hacka tomaten fint. Blanda med resten av såsingredienserna i en skål. Skala räkorna och fördela dem i serveringsglasen. Slå över såsen och garnerna med en liten korianderkvist.
söndag 16 mars 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar