söndag 16 mars 2008

Coctel de cameron

En eldig början leder oss in det starka och beska. Sedan avslutar vi med en blandning av sötma och syrlighet.

Förrätt

Coctel de cameron
4-6 portioner
Tillagningstid: max 20 min
Svårighetsgrad: medel

1 kg räkor (med skal)några kvistar färsk korianderTILL SÅSEN:2 schalottenlökar
1 tomat
1 msk finhackad färsk koriander
juicen från 2 limefrukter
2 dl ketchup
4 msk apelsinläsk (kan uteslutas)
2 msk worcestersås
4 tsk tabasco
½ tsk salt
½ tsk nymalen svartpeppar

Gör så här:
Skala och hacka löken fint. Hacka tomaten fint. Blanda med resten av såsingredienserna i en skål. Skala räkorna och fördela dem i serveringsglasen. Slå över såsen och garnerna med en liten korianderkvist.


Inga kommentarer: