Varmrätt
Kycklinggryta med fetaostspäckade champinjoner
4 port
ca 500 gr kyckling
ca 4 dl matlagningsgrädde
2 dl lätt cremé fraiche
ca 12 färska champinjoner.
1 burk fetaost i tärningar
En burk konserverade vitlöksklyftor (gärna med örtsmak)
En kruka basilika
Salt, peppar
Ev soltorkade tomater
Bryn kycklingen så att den blir lätt genomstekt
Ta bort foten på champinjonerna och bryn dem tills de blir gyllenbruna.
Tryck i fetaosttärningarna. Hacka basilikan grovt. Häll grädden i en gryta och lägg i vitlöksklyftorna och basilika. Salta och peppra. Låt småkoka några minuter. Tillsätt sedan kycklingen och champinjonerna och låt det koka upp. Servera till bandpasta.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar